Zoekhetbedrijf.nl – Zoek, klik en vindt het bedrijf in jouw regio!

Zoekhetbedrijf.nl is een jong bedrijf en is opgericht uit een samenwerking tussen twee jonge ondernemers uit Eindhoven. Vanuit de visie dat elke ondernemer een goed zichtbare plek op internet verdient, hebben deze jonge ondernemers het platform Zoekhetbedrijf.nl opgericht.

Op Zoekhetbedrijf.nl kunnen bedrijven zich presenteren aan zoekende internetgebruikers. Dit zijn voornamelijk potentiële klanten die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een glazenwasser in de buurt, een belastingadviseur, een elektricien, en ga zo maar door, maar ook andere bekende bedrijfstakken worden geraadpleegd; advocaten, internetbureaus en garages. Het is voor ondernemers van belang dat ze goed op internet te vinden zijn, om zo deze kansen op potentiële klanten niet te laten schieten. Om die reden kunnen bedrijven zich dus op Zoekhetbedrijf.nl aanmelden en hun bedrijfsprofiel promoten.

Op Zoekhetbedrijf.nl is al een bedrijfspagina te krijgen vanaf slechts € 75,- per jaar. Mocht u meer willen dan alleen bedrijfspagina, denk hierbij bijvoorbeeld aan; online reviews, Facebook vermeldingen etc. dan is hier altijd een oplossing voor.

Bekijk pakketten Neem contact op